1983-ban végzett kettes tankör

A BME Közlekedésmérnöki kar 1983-ban végzett kettes tankörének blogja. 2009. május 23-án 26 év után újra találkoztunk. Ide várjuk az emlékeiteket, gondolataitokat, fotókat és egyebeket, amit meg szeretnétek osztani a többiekkel.

Utolsó kommentek

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

A találkozó után

2009.05.25. 16:57 2-es tankör

Szevasztok fiúk!

Klassz volt veletek, régen nevettem ennyit.

Érdekes volt látni honnan, hova jutottunk és érdekes volt az is, hogy talán nem csak a múlt válik egyre fontosabbá, hanem mi magunk is fontosak vagyunk még egymásnak. Most csak egy találkozó erejéig tartott, amit követhet a birkapörkölt, vagy egyéb bográcsozás egy tetszőleges patakparton ebben, vagy kisebb körökben. Folyatódhatnak a beszélgetések, jobban kikristályosodhatnak egyesek erősségei, amivel esetleg segíteni tudhatnak azokon, akik éppen rossz passzban vannak.

Én mindenképpen a folytatásra szavazok!    

Most pedig tanár úrhoz szólok,

 

Kedves Károly!

 Különösen nagy élmény volt találkozni veled, látni téged és hallani a szavaidat, intelmeidet és a fergeteges poénokat.

Megtisztelő volt az őszinte érdeklődésed, amit mindegyikünk irányába külön-külön mutattál. Igazán jól esett. Még a hiányzó kollégákra is gondoltál, habár telefonszám hiányában nem sikerült Balázst a buli közepébe varázsolni, de mindenesetre megpróbáltuk.

Úgy látom, hogy veled minden a legnagyobb rendben van. Megnyugtató volt látni, hogy fizikailag is friss vagy, bizony sokkal inkább, mint néhányan közülünk. Gondolom nem is volt másnap semmi gondod az ötven kilóméteres kerékpártúrával, nem úgy, mint nekünk a másnappal….

Elvárjuk, hogy ott legyél az elkövetkező találkozókon, legyen az akár spontán helyi szervezésű esemény is.

Biztatlak téged is a blog és a fotóalbumunk használatára, vagy akár az emil címeink elmentésére írási célzattal is. Biztosan lesz olyan élményed, gondolatod a közeli és távoli jövőben, amit meg szeretnél osztani valakivel, például velünk. Miránk számíthatsz, itt leszünk.

Addig is minden jót kívánunk!  Köszönjük, hogy eljöttél, köszönjük, hogy a szó legszorosabb értelmében is velünk voltál!

 A vetített képekből néhányat feltettem az alábbi linkre. Nézegessétek kedvetek szerint! 

http://picasaweb.google.com/Kkar83/ 

 

Na sziasztok, minden jót kívánok és KÖSZÖNJÜK ERNŐ!  

  

a VISZONTLÁTÁSRA!  

Erdei István, Manó

 

 

 

 

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkar83bme.blog.hu/api/trackback/id/tr221143052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása