1983-ban végzett kettes tankör

A BME Közlekedésmérnöki kar 1983-ban végzett kettes tankörének blogja. 2009. május 23-án 26 év után újra találkoztunk. Ide várjuk az emlékeiteket, gondolataitokat, fotókat és egyebeket, amit meg szeretnétek osztani a többiekkel.

Utolsó kommentek

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

TKIB ülés 2018. október 20.

2019.09.10. 17:11 erdeimanó

Szépen eltelt a nyár, a jó időnek is vége lett. Karcsi jelezte, hogy a rátörő búskomorságot enyhítené egy baráti összejövetel. Nézegetett szállást a 2019. évi májusi csapat-bulihoz, és miután előrehaladtak már a foglalások bejelentkezett már pár helyre. Arra is gondolt, hogy nálam már forr a must a ballonokban és a szilva is rotyog a kondérban és, hogy persze mindezekről a fontos ügyekről személyesen kell, hogy értekezzünk.

  Mit lehetett hát tenni, bevállaltam, hogy a bokros teendőim mellett felveszem a kapcsolatot a népekkel és egyengetem a találkozó szervezését. Rábeszéltem hát Juhász Lacit, hogy rendezze meg a soron következő TKIB ülést az otthonában. Megjegyzem nem volt nehéz dogom, mert szívesen állt elébe, sőt a párjainkkal kibővített bizottsági ülés ötletével állt elő.

Laci megoldotta, volt ott nyári kert, téli kert, kiváló italok és ételek, majd megint csak kiváló italok és ételek váltakozva ebben a sorrendben, de a bizottság mindeközben kizárólag arra koncentrált, hogy a tankör számára a legmegfelelőbb helyszínt és időpontot sikerüljön megtalálnia.

Karcsi bátyánk előzetesen három helyszínt vizsgált meg, amelyet beterjesztett a bizottságnak, aki további internetes információk alapján a Fáradt Vándor és a Tahiti Vendégpark kizárása után a Börzsönyalja Vendégház mellett döntött. Megjegyzem pár pohár ital után és nagyszerű étkekkel a tányéromon kellett szemüveg nélkül valami apró mobilon nézegetni a helyeket, de így is, ilyen körülmények között is képes voltam a helyes döntést meghozni.

Miután a nehezén túllendültünk már csak a szolid visszafogott hedonizmusnak éltünk, már ahogy ez közeli ismerős női társaságban egy asztal körül lenni szokott. Azt kell, hogy mondjam a lányok jelenléte nem csak emelte az est fényét, de figyelemreméltó látásmódjukkal, a párjuk iránti rajongásukkal lendületet adtak a bizottsági munkának, és mint azt a további történések már bizonyították a siker nem maradt el. Köszönjük nektek Kati, és persze Kati, Csilla, és az én Zsuzsám!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkar83bme.blog.hu/api/trackback/id/tr6115060636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása