1983-ban végzett kettes tankör

A BME Közlekedésmérnöki kar 1983-ban végzett kettes tankörének blogja. 2009. május 23-án 26 év után újra találkoztunk. Ide várjuk az emlékeiteket, gondolataitokat, fotókat és egyebeket, amit meg szeretnétek osztani a többiekkel.

Utolsó kommentek

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

TKIB Ülés - 2016 szeptember

2016.10.12. 15:48 erdeimanó

A TKIB megtartotta soron következő rendes ülését.

Időpont és helyszín: 2016. szeptember 30. 18:00, PELIKÁN GÁTŐRHÁZ, Budapest Kopaszi Gát.

Az ülésen megjelentek: Karcsi, Hati, Juci és Manó, továbbá Sándor Tibi személyesen is megtisztelte jelenlétével az ülést.

Karcsi, mint elnök üdvözölte a megjelenteket és az első sör megrendelése után megállapította a bizottság határozatképességét és megnyitotta az ülést.

Jegyzőkönyv vezetőnek Manót, engem jelöltek meg, annak hitelesítését az elnök úr vállalta magára. Első napirendi pontként a tankör 2017 május - júniusra tervezett kirándulási helyszínének kitűzését jelölték meg, második napirendként Tibi beszámolt a közelmúlt vele történt eseményeiről, a tagok rendkívül pozitív gondolatokkal emlékeztek meg  a szekszárdi találkozó és Doszi ebbéli személyes sikeréről, majd eszmét cseréltek a jelen hallgatói társadalom helyzetéről a tankör múltbéli tapasztalatinak tükrében visszafogott sörözés keretében.

A legfontosabb rögzíteni, hogy Tibi láthatóan jól van, jó egészségnek örvend, és a bizottság biztatására nem zárkózott el, sőt igent mondott arra, hogy a következő kiránduláson jelenlétével emeli az esemény fényét.

A másik jó hír, hogy a bizottság visszaidézte Árpinak a szekszárdi kiránduláson elhangzott gondolatait egy esetleges bokodi rendezésű találkozóról és méltatta az ötletet. Árpi a Rózsalovag fogadósaként már nagyszerűen helytállt, így nem kétséges, hogy Bokodon az Által-ér völgyében is fantasztikus házigazda lesz. A Bizottság megfontolta a felajánlást, kifejezetten nagyra értékelné amennyiben Árpi bokodi rajongói köre által megsütött rétesekkel, süteményekkel kísérhetné a bográcsban elkészül vértesi étkeket. A tankör szívesen meghallgatná azt az összhangot, amint felcsendül a bokodi tenor éneke a templom híres orgonájának kíséretében. A szállásról is volt már javaslat, talán a vadászházban, vagy a tavak környékén, már nem emlékszem pontosan.  Komolyabb erdei túrákra nem vállalkozunk, habár a Vértes adja magát, de az autók elvisznek minket a közeli településekre, amennyiben Árpi erre vonatkozó javaslatait a tankör örömmel veszi.

A TKIB haladéktalanul felveszi a kapcsolatot Árpival és amennyiben az ajánlata továbbra is áll minden támogatást megad a kirándulás részleteinek kidolgozása érdekében.

További információkkal jelentkezünk, amint a helyzet tisztázódik.

 

Baráti üdvözlettel

Manó

 

a kép csak illusztráció - PELIKÁN GÁTŐRHÁZ, Budapest Kopaszi Gát

capture.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kkar83bme.blog.hu/api/trackback/id/tr5911799339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása